Kesäkuussa päättynyt Historian ja tulevaisuuden museon kansainvälinen arkkitehtuurikilpailu on noteerattu myös kansainvälisesti. Yli 400 ehdotusta kerännyt kilpailu, jonka ensimmäinen palkinto myönnettiin Sigge Arkkitehdit Oy:lle, on saavuttanut huomiota muun muassa alan julkaisuissa.

ArchDaily

ArchDaily on johtava arkkitehtuuriin ja muotoiluun keskittyvä verkkojulkaisu. ArchDaily, joka kerää miljoonia kuukausittaisia kävijöitä sivuillaan, on yksi vaikutusvaltaisimmista ja luetuimmista arkkitehtuurisivustoista.

designboom

Vuonna 1999 perustettu designboom on vaikutusvaltainen verkkojulkaisu, joka keskittyy arkkitehtuuriin, muotoiluun, teknologiaan ja taiteeseen. Merkittävä julkaisu kertoo kattavasti nykyaikaisista muotoilutrendeistä ja innovatiivisista projekteista. 

Architects' Journal 

Architects' Journal on vuonna 1895 perustettu johtava arkkitehtuurialan julkaisu. Maailmanlaajuinen brittijulkaisu tarjoaa syvällisiä uutisia, analyysejä ja näkemyksiä arkkitehtuurin ja rakennetun ympäristön viimeisimmästä kehityksestä. 

    The Architectural Review

    The Architectural Review on tutkinut maailmaa vuodesta 1896 lähtien etsien arkkitehtuuria, joka haastaa ja inspiroi. Architectural Review on nykyarkkitehtuurin ja arkkitehtuurikulttuurin johtava auktoriteetti painettuna, verkossa, elokuvana ja podcastina.

    Wettbewerbe Aktuell

    Saksankielinen verkkosivusto Wettbewerbe Aktuell on arkkitehtuuri- ja suunnittelukilpailuihin keskittyvä alusta. Se toimii kattavana tietolähteenä arkkitehdeille, suunnittelijoille ja opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita nykyisistä ja menneistä arkkitehtuurikilpailuista. 

    e-architect

    e-architect.com sisältää rakennusalan uutisia, tapahtumia, kilpailuja, valokuvia, työpaikkoja, palkintoja ja tuotteita. 

    Kuva: Kilpailun voittanut ehdotus Squāma, havainnekuva museorakennuksen pääsisäänkäynnistä. Sigge Arkkitehdit Oy.