Turun maauimalakausi alkaa toukokuussa. Varaudu kesään jo huhtikuussa ja lataa neljän kuukauden kausituote. Kun ostat liikuntarannekkeelle neljän kuukauden latauksen, saat yhden kuukauden kaupan päälle.

Turun maauimalakausi alkaa jo toukokuussa, kun Samppalinnan maauimala avautuu näillä näkymin jo tiistaina 7.5. ja on auki sunnuntaihin 1.9. asti. Kupittaan maauimalassa voi polskia 1.6. lähtien elokuun 11. päivään saakka. 
 
Impivaaran uimahalli ja kuntosali ovat kesätauolla 21.6.–5.8. ja Petreliuksen uimahalli viettää kesälomaa 27.5.–18.8. Petreliuksen uimahallin kuntosali on auki päivittäin etukäteen ladatulla rannekkeella klo 6–22, kuten myös kuntosali Paattisille. Petreliuksen ja Paattisten kuntosalille on mahdollista päästä myös netistä ostettavalla QR-koodilla. 

Lataa ja liiku edullisesti koko kesä  

Kun lataat huhtikuussa liikuntarannekkeen, sinulla on monipuoliset mahdollisuudet hyödyntää kevät sisäliikuntapaikoilla ja nauttia kesän lämmöstä maauimaloissa. Huhtikuun liikuntarannekkeen kampanja on jatkoa tutulle maauimalalataukselle.  

–  Maauimalamme ovat suosittuja lapsiperheiden keitaita, joissa on tekemistä koko kesäksi.  Liikuntaranneke on myynnissä myös 4–16-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka voivat polskia edullisesti koko kesän vain neljäkympin hintaan, vinkkaa uimalaitosten päällikkö Eeva Haapanen

Alkuvuodesta 2024 lähtien kaikki turkulaiset ja ympäristökuntien asukkaat saavat ostaa liikuntarannekkeen edulliseen hintaan. Rannekkeella pääsee myös kuntosaleille. Kuntosalimahdollisuuksia löytyy kesäisinkin ympäri Turkua muun muassa Kupittaan urheiluhallilla, Paattisilla ja Varissuolla.  
Osa itsepalvelukuntosaleista on auki klo 6–22, joten hellekään ei ole este säännölliselle voimaharjoittelulle.  

Neljän kuukauden kausihinta on aikuisille 80 euroa. Alennusryhmät, kuten lapset, nuoret, opiskelijat ja seniorit maksavat liikuntarannekkeesta 40 euroa. Ensimmäisellä ostokerralla veloitetaan 8 euron rannekemaksu. Yhdellä sisäänpääsytuotteella pääsee liikkumaan valitsemaansa kaupungin liikuntapaikalle, kerran päivässä. Yksi kuukausi kaupan päälle -etu on voimassa huhtikuun 2024 ajan sekä arvoltaan aikuisille 20 euroa ja alennusryhmille 10 euroa. 

Liikuntaranneke on saatavilla Turun kaupungin myyntipisteistä: Impivaaran uimahalli, Petreliuksen uimahalli, Kauppatorin Monitori, Kupittaan keilahallin kahvio ja Liikuntapalveluiden asiakaspalvelu Kupittaalla. Kauden aikana liikuntaranneketta myydään myös Samppalinnan maauimalassa.