Kertaalleen koronapandemian vuoksi siirretty muodostelmaluistelun Marie Lundmark Trophy järjestetään Turussa. Challenger-sarjaan kuuluvan kilpailun ajankohta on 21.–23.1.2022.

Marie Lundmark Trophy järjestetään Gatorade Centerissä, Turussa 21.–23.1.2022. Ensimmäistä kertaa järjestettävä kilpailu on nimetty lajivaikuttaja Marie Lundmarkin mukaan, joka tekee määrätietoista työtä suomalaisen ja kansainvälisen muodostelmaluistelun eteen. Lundmarkin yksi tavoitteista on, että muodostelmaluistelu saavuttaisi olympiakelpoisuuden. Suomalaiset joukkueet ovat maailman eliittiä, sillä Suomi on maailman menestynein muodostelmamaa yhdeksällä maailmanmestaruudella.

- Tulemme tekemään hartiavoimin töitä sen eteen, että kotimaiset huippumme saavat kilpakumppaninsa maailmalta mukaan kilpailuumme, sanoo Suomen Taitoluisteluliiton toiminnanjohtaja Outi Wuorenheimo.

Marie Lundmark Trophy järjestelyissä Suomen Taitoluisteluliiton paikallisena tukena ovat Turun kaupunki ja Kaarinan Taitoluistelijat ry. Kilpailuihin odotetaan Suomen lisäksi useita joukkueita muodostelmaluistelun huippumaista.

Marielundmarktrophy.com