Elokuussa 2021 koulujen alkaessa käynnistyvään Turun kaupungin perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoimintaan hakuaika päättyi 31.3.2021. Toimintaan haetaan Wilma-järjestelmän kautta.

Asiakaspalvelu

  • www.turku.fi/ippe
  • asiointi puhelimitse arkisin klo 9-11.30, p. 02 262 5602
  • aamujailtapaivatoiminta(at)turku.fi
  • Tuleville koululaisille hakuaika on 22.-31.3.2021. 
  • Muiden vuosiluokkien oppilaille hakuaika on 4.1.2021-31.3.2021
  • Koulut ja iltapäivätoiminta alkavat keskiviikkona 11.8.2021

Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu perusopetuksen 1. ja 2. vuosiluokkien oppilaille sekä muiden vuosiluokkien erityisopetuksessa oleville oppilaille. Toimintaa toteutetaan Opetushallituksen määrittämien Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan perusteiden mukaisesti. Lähtökohtana on laadukas ja kattava iltapäivätoiminta koko Turun kaupungin alueella.

Turussa toimintaa järjestää ja koordinoi kaupungin Sivistystoimiala. Toimintaa tuotetaan sekä Turun kaupungin että eri palveluntuottajien toimesta. Toiminnasta vastaavat ammattitaitoiset ohjaajat. Iltapäivätoimintaa järjestetään koulujen tiloissa tai koulun läheisyydessä sijaitsevissa Turun kaupungin, seurakuntien ja järjestöjen tiloissa. Iltapäivätoiminnan tavoitteena on tukea kodin ja koulun kasvatusyhteistyötä sekä ennaltaehkäistä syrjäytymistä ja lisätä lasten osallisuutta. Toimintaan osallistuminen on maksullista.

Haku Wilmassa

Iltapäivätoimintapaikkaa haetaan lukuvuodeksi kerrallaan. Toimintaan haetaan Wilma-järjestelmän kautta selainta käyttäen. Puhelimen Wilma-sovelluksen kautta hakemusta ei pysty tekemään. Iltapäivätoimintapaikan saamisesta ilmoitetaan sähköisesti Wilma-järjestelmän kautta toukokuun loppuun mennessä.