Jäädytystyöt ovat käynnissä kaikilla Turun luistelukentillä. Ensimmäisinä jääkentistä saatiin perjantaina 29.1. uudelleen avattua Kupittaan kenttä 3 ja Urheilupuiston yläkenttä.

Lisätiedot luistelumahdollisuuksista:

Kaikki kentät saadaan jäädytettyä luistelukuntoon viimeistään lauantain 30.1. aikana. Kenttien aukiolotiedot päivitetään nettiin sitä mukaa, kun kentät saadaan avattua.

Pukusuojat eivät ole käytössä

Tänä talvena koronatilanteen takia pukusuojia ei tulla avaamaan luistelijoiden käyttöön. Tällä tavoin pystymme noudattamaan annettuja turvaohjeita vastuullisesti.

Kenttien valaistus on päällä maanantaista torstaihin klo 21 asti sekä perjantaisin ja viikonloppuisin klo 20 asti. Kenttien käyttö on kaikille avointa ja maksutonta.

Kokonaisvastuu Turun noin 50 jääkentästä on Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksella, joka itse hoitaa Kupittaan ja Urheilupuiston jääkentät. Viiden kentän jäädytyksen hoitaa talkooporukka. Muiden kenttien jäädytys- ja hoitotöistä vastaavat urakoitsijat. Jäädytyksiä hoidetaan suurimmalla osalla kentistä säävarauksella 14.2. asti.

Kenttien aukiolotilanteen voi tarkistaa nettisivuilta. Tietoja päivitetään arkisin virka-aikaan.

Luistelemaan pääsee myös Turun tekojääradoilla, Parkin kentällä ja Kupittaan luistelumadolla. Kummastakin paikasta voi vuokrata luistimia vuokraamon aukioloaikoina. Impivaaran ja Varissuon jäähallien yleisövuorot on keskeytetty toistaiseksi.