6Aika – Kestävän kaupunkikehittämisen EAKR-haku avataan yksivaiheisena helmikuussa 2021.

Mikä on 6Aika?

6Aika on Suomen kuuden suurimman kaupungin – Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen, Turun ja Oulun – yhteinen kestävän kaupunkikehityksen strategia. Vastaamme strategialla haasteisiin, joita kaupungistumien tuo. Haluamme kehittää kaupunkejamme entistä älykkäämmiksi ja vastata palveluilla kaupunkilaisten aitoihin tarpeisiin.

Lisätietoja: 6Aika

Kyseessä on täydennyshaku jo käynnistyneille tai päättyneille 6Aika-strategian EAKR-hankkeille. Haku on avoinna 1.-28.2.2021.

Haussa etsitään hankkeita, jotka täydentävät uudella, konkreettisella kokonaisuudella käynnissä olevaa tai jo päättynyttä 6Aika EAKR-hanketta. Uusilla hankkeilla on tarkoitus vahvistaa aiempien 6Aika-hankkeiden vaikuttavuutta ja parantaa niiden tuloksellisuutta – esimerkiksi uusilla kokeiluilla tai tulosten levittämiseen liittyvillä toimenpiteillä. Nyt haettavat hankkeet ovat lyhytkestoisia, puolesta vuodesta vuoteen ja niiden budjettien tulee olla linjassa keston kanssa.

Tarkempia tietoja hankehausta sekä linkit hakuilmoitukseen ja hakijan oppaaseen julkaistaan tällä sivulla haun avautuessa 1.2. Tässä vaiheessa voit tutustua haun sisältöön 20.1. järjestetyn hakuinfon materiaaleista. Hakuinfon tallenne julkaistaan 1.2. ja se on nähtävissä 6Ajan YouTube-kanavalla kahden viikon ajan julkaisusta.

Muista olla yhteydessä 6Aika-kaupunkikoordinaattoreihin hankeideastasi. He auttavat ideoiden jalostamisessa ja tukevat hakijoita valmistelun aikana.

6Aika-kaupunkikoordinaattorien yhteystiedot
6Aika-esitys hakuinfossa 20.1.21 (pfd 1,5 Mt)
Uudenmaan liiton esitys hakuinfossa 20.1.21 (pdf 1,2 Mt)

Tutustu suljettuihin 6Aika-hankehakuihin

TILAA UUTISKIRJE