Pahentuneen koronatilanteen vuoksi kouluterveydenhuolto toimii 18.12.2020 asti supistetusti. Terveydenhoitajat on siirretty avustamaan koronavirustartunnan saaneiden ja koronavirukselle altistuneiden jäljityksessä. Jo sovitut lääkärintarkastukset tällä ja ensi viikolla järjestetään normaalisti.

Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon koronaneuvontapuhelin p. 02 266 2012

Neuvontapuhelin palvelee arkisin maanantaista torstaihin klo 8-15 ja perjantaisin klo 8-12. Puhelimeen vastaavat koulu- ja opiskeluterveydenhuollon terveydenhoitajat. Puhelimesta saa neuvoa ja ohjantaa koronaan liittyvissä asioissa ja tarvittaessa lähetteen koronanäytteelle. Palvelu on tarkoitettu peruskoululaisille, lukiolaisille, ammatillisten oppilaitosten ja ammattikorkeakoulujen opiskelijoille.

Kouluterveydenhuollossa on käytössä asioimisajat, jolloin terveydenhoitaja on tavoitettavissa.

Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon koronaneuvontapuhelin palvelee maanantaista torstaihin klo 8-15 ja perjantaisin klo 8-12 numerossa 02 266 2012.

Muut kiireelliset kouluterveydenhuollon yhteydenottopyynnöt pyydetään lähettämään Wilman kautta. Muissa kuin hengitystieinfektioihin liittyvissä sairausasioissa voi olla yhteydessä omaan terveysasemaan.