Huhtikuun infowebinaarissa alkanut työ Turun auto- ja pyöräpysäköinnin uusien palvelujen kehittämiseksi jatkuu perjantaina 29.5.2020 kahdella työpajalla. Aamupäivällä aiheena ovat autopysäköinnin ja iltapäivällä pyöräpysäköinnin palvelutarpeet.

Jos et päässyt mukaan kehittämistyön käynnistäneeseen infowebinaariin, kannattaa katsoa tilaisuuden tallenne vielä ennen työpajoja:
21.4. infowebinaarin tallenne 

10.6. pitchaustilaisuuden tallenne

Työpaja autopysäköinnin palvelutarpeista Turun keskustassa 29.5. klo 9-11
Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan: www.lyyti.in/autopysakointi

Työpaja pyöräpysäköinnin palvelutarpeista Turussa 29.5. klo 13-14.30
Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan: www.lyyti.in/pyorapysakointi

Työpajat on tarkoitettu erityisesti seuraaville toimijoille:

  • Asukkaat ja alueella vierailevat
  • Turun alueella vaikuttavat etujärjestöt (autoiluun ja ammattiliikenteeseen liittyvät yhdistykset, yrittäjäyhdistykset, pyöräily-yhdistykset, asukasyhdistykset jne.)
  • Asuin- ja liiketilojen omistajat Turun alueella (asuntoyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, rakennusyhtiöt, oppilaitokset, seurakunnat, hotellit, ravintolat, kuntosalit jne.)
  • Muut toimijat, joilla on auto- tai pyöräpysäköintiin liittyviä kehittämistarpeita tai -ideoita.

Pitchaustilaisuus yrityksille 10.6.

Työpajoissa tunnistettuihin auto- ja pyöräpysäköinnin palvelutarpeisiin kuullaan yritysten ratkaisuehdotuksia lyhyinä pitchauksina webinaarissa 10.6. klo 9-11. Pitchauksesta kiinnostuneet yritykset kartoitetaan toukokuun aikana ja niille lähetetään lisätietoa työpajojen jälkeen. Tilaisuus kokoaa yhteen kaikki hankkeen sidosryhmät, myös Turun ulkopuolelta.

Ilmoittaudu mukaan pitchaustilaisuuteen: www.lyyti.in/pysakointiratkaisut

Työpajat ja pitchaustilaisuus ovat osa Smart and Wise Turku -työtä ja Vähähiilinen liikkuminen liikennehubeissa -hanketta. Niiden järjestämisestä vastaavat Turun kaupunki (autopysäköinti) ja Turun ammattikorkeakoulu (pyöräpysäköinti). Hankkeessa luodaan edellytyksiä uusille yritysten tuottamille pysäköintipalveluille avaamalla dataa, jakamalla tietoa kehittämistarpeista ja tuomalla toimijoita yhteen sekä tekemällä kokeilupalveluhankintoja ja markkinoimalla uusia pysäköintipalveluja kaupunkilaisille.