Poikkeuksellisen lämpimän ja vähälumisen talven takia ei Turussa ole päässyt luistelemaan ulkojääkentille tai hiihtämään luonnonlumiladuille.

Lisätietoja:

Turun tavanomaiset talvikuukaudet on jo ohitettu. Tästä syystä Turun kaupungin liikuntapalveluissa on päätetty, että alueurakkasopimusten mukaisia ulkokenttien jäädytyksiä ei aloiteta enää, vaikka pakkasjaksoja tulisi.

Maaliskuussa lämpötilat kipuavat jo reilusti plussan puolelle ja auringonsäteet lämmittävät lumi- ja jääpintoja. Turun ulkoliikuntapaikkojen hoidossa onkin jo siirrytty kevättöihin ja katse on suunnattu kesään.

Luistelemaan pääsee edelleen

Tekojääradatkin ovat olleet kovalla koetuksella tänä keväänä ja niitä on jouduttu välillä sulkemaan muutamiksi päiviksi. Parkin kenttä on avoinna säävarauksella 1.3. saakka. Kupittaan luistelumato on tarkoitus pitää avoinna säävarauksella maaliskuun puoleenväliin asti. Jos sää jatkuu lämpimänä ja jään laatu heikkenee, on aiempikin sulkemisaika mahdollinen.

Impivaaran ja Varissuon jäähallien yleisövuorot jatkuvat 3.4. asti. Vuorot ovat maksuttomia ja niillä luistellaan ilman mailoja.

Impivaaran jäähallissa maanantaisin klo 14–14.50 ja 16.45–17.35, keskiviikkoisin klo 13.45–14.35 ja lauantaisin klo 10.30–11.20. Hiihtoloman lisävuorot ja muut poikkeukset vuoroissa voi tarkistaa sivulta:  

Varissuon jäähallissa maanantaista keskiviikkoon klo 13.45–14.35, torstaisin klo 13.45–14.35 ja 18.–18.45, perjantaisin klo 13.45–14.35 ja sunnuntaisin klo 10–10.50. Hiihtoloman lisävuorot ja muut poikkeukset vuoroissa voi tarkistaa sivulta:

Myrsky ja sade sulattivat ladun

Impivaaran Nunnavuoreen tykkilumella kunnostettu hiihtolatu suli myrskyn ja sateen seurauksena ennen hiihtolomaa. Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen suksivuokraamoa Impivaarassa ei ole saatu avattua tänä talvena.

*Tekstiin päivitetty Parkin kentän ennakoitua aikaisempi sulkeminen.