Kehitysvammaisten aikuisten päivätoimintaa järjestävä Pompon päiväkeskus on muuttanut väistötiloihin Moision koulutalolle (os. Moision koulutie 2). Samalla nimi vaihtui Päiväkeskus Kirjoksi.

Päiväkeskus Kirjo

Moision koulutie 2, 20400 Turku

Kehitysvammaisten aikuisten päivätoimintaa järjestävän Pompon palveluita on käyttänyt noin 30 asiakasta. Pompon päiväkeskus ja nyt Päiväkeskus Kirjo järjestää vaikeasti kehitysvammaisille aikuisille yksilöllisesti suunniteltua kuntoutusta, ohjausta ja päivätoimintaa. Asiakkaat käyvät päiväkeskuksessa invataksikyydeillä 2-5 arkipäivänä viikossa.

Pompon päiväkeskus on toiminut Ravattulassa kaupungin omistamissa tiloissa. Päiväkeskukselle etsittiin viime keväänä korvaavat tilat, koska nykyisessä kiinteitössä olisi tarvittu sisäilmaan liittyviä korjaustöitä sekä uuden lämpökeskuksen rakentamista. Moision koulun lisärakennuksen tiloihin on rakennettu mm. esteettömät wc-tilat ja keittiö.

Pompon päiväkeskuksen muutosta Moision koulun väistötiloihin päätti sosiaali- ja terveyslautakunta kokouksessaan 22.5.2019.