Turun kaupunki järjestää yhteistyössä Turku Energia Oy:n ja Turun yliopiston kanssa innovaatiotyöpajan, jonka tarkoituksena on saada Skanssin alueen kehittämisestä kiinnostuneiden äänet ja ideat kuuluviin.

Ilmoittauduthan mukaan 24.04. mennessä.

Skanssin rakennetaan uutta yhteisöllistä ja ekologista asuinaluetta. Alueella asuu jo uusia Skanssilaisia, ja vuoteen 2030 mennessä Skanssilaisia odotetaan olevan noin 8000. Asuinalueen kehitystyö on jatkuvaa ja nyt ajatuksiaan pääsee jakamaan kuka tahansa älykkään ja ekologisen asuinalueen kehittämisestä kiinnostunut.  

Turun kaupunki järjestää yhteistyössä Turku Energia Oy:n ja Turun yliopiston kanssa innovaatiotyöpajan, jonka tarkoituksena on saada Skanssin alueen kehittämisestä kiinnostuneiden äänet ja ideat kuuluviin. Työpaja järjestetään Skanssin kauppakeskuksen neuvotteluhuoneessa.

Tilaisuus alkaa Turku Energian Lotta Lyytikäisen alustuksella ja jatkuu yhteisellä innovoinnilla. Innovoinnin tavoitteena on saada aikaan vapaamuotoista keskustelua ja ideointia osallistujien näkemyksistä liittyen ekologisuuteen ja sen helpottamiseen omassa arjessa esimerkiksi uusien teknologioiden avulla. Jokainen idea on arvokas alueen kehittämistyössä.

Aika: 26.4.2018 alkaen klo 16.30
Paikka: Skanssin kauppakeskuksen neuvotteluhuone (Skanssinkatu 10, 2. krs, opasteet Monitorista)
Kesto: 16.30–19.00
Tilaisuuden alustaa: Lotta Lyytikäinen (Turku Energia), Skanssin energiaratkaisut.

Työpajaan ovat tervetulleita Skanssin alueen nykyiset asukkaat, alueella työskentelevät sekä kaikki alueen kehittämisestä kiinnostuneet.

Tarjoilujen vuoksi pyydämme ilmoittautumaan ennakkoon.
Ilmoittauduthan mukaan 24.04. mennessä.
Työpajan toteutuksesta vastaa Turun yliopiston opiskelijat yhteistyössä Turun kaupungin sekä Turku Energia Oy:n kanssa.
Työpaja järjestetään osana Skanssin kaupunginosan kehittämistä, joka saa 6Aika –rahoitusta osana Avoimet Innovaatioalustat –kärkihanketta.

Kaupunginosa/Alue: