STRIIMAUSESITYS: Mimi ja Kuku: Vihreä tulokas

TURVALLISUUS

Lue Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston turvallisuusohjeet ennen esitystä. Tarvittaessa lisäohjeita paikan päällä. 

LIPPUVARAUKSET

Varaa liput tämän nettisivun linkkien kautta valitsemalla haluamasi esitysajankohta. Kaikki liput on varattava ennakkoon. Lippuja myydään ovella vain ennakkolipun varanneille. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus! Jos et ole saanut vahvistusta, tarkista ensin roskaposti ja ota sitten yhteyttä toimistoon.

PERUUTUKSET JA VARAUKSEN MUUTOKSET

Varaus on sitova. Peru lippusi jos et aio käyttää niitä. Peruutus  tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. Linkin sulkeuduttua peruutukset tekstiviestillä Seikkailupuiston toimistoon: 044 907 2986.

LIPPUJEN OSTAMINEN

Lippuja myydään esityspäivänä ainoastaan etukäteen varauksen tehneille asiakkaille. Kaikille teatterikävijöille on varattava oma lippu. Liput ostetaan Timantista. Lipunmyynti alkaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua.

Tämä teatteriseikkailu on kevätmusiikkia ja tanssia täynnä! Luonto herää ja muuttolinnut palaavat jälleen lauluineen koti-Suomeen. Juonessa riittää myös jännitystä uuden etelän tulokkaan järjestäessä actionia tuoreilla tempauksillaan. 

Mimin ja Kukun esityksissä jokainen lapsi saa olla tähti, musisoida, temppuilla, tanssia ja nauttia kivojen kavereiden seurasta. Pidä lippiksestäsi kiinni! Tämä on kevään vihrein ja hassuin tapaus!

Esitys on osana kevään 2021 Lasten musiikkijuhlien ohjelmistoa. 

Lippuvaraukset

Sunnuntain 14.3. esitykset klo 15 & 17 ovat peruttu koronatilanteen aiheuttamien haasteiden vuoksi.

Tilalla striimausesitys ke 17.3. klo 15 Seikkailupuiston YouTube-kanavalla. Esitys on nähtävillä ke 14.4.2021 klo 15 saakka.

Toukokuun aamuesitykset on valitettavasti jouduttu perumaan. 

  • PERUTTU Varaa liput esitykseen ma 10.5. klo 10. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.
  • PERUTTU Varaa liput esitykseen ti 11.5. klo 10. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.
  • PERUTTU Varaa liput esitykseen ke 12.5. klo 10. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.

Esityksen tiedot

Ikäsuositus: 1+
Esityksen kesto: 45 min.
Liput: Maksuton
Esityspaikka: Seikkailupuiston YouTube-kanavalla.

Työryhmä

Muusikko Majka Nurminen ja näyttelijä Anna Kulmala

Lisätietoja