Joulumuskari

ILMOITTAUTUMINEN, MAKSAMINEN JA PAIKAN PERUMINEN

Aiemmasta käytännöstä poiketen, muskareihin varataan paikat ilmoittautumalla mukaan tällä sivulla olevien linkkien kautta. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimistoon p: 0449072986 (ma-to klo 9-15). Seikkailupuisto pidättää oikeuden perua asiakkaan varausoikeuden jos asiakas jättää toistuvasti käyttämättä varaamansa paikan. Peruminen tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Linkki sulkeutuu muskaripäivän aamuna klo 8.45. Sen jälkeen peruutuksen voi ilmoittaa tekstiviestillä Seikkailupuiston toimistoon 0449072986.

Lipunmyynti alkaa ja Timanttiin pääsee sisään 10 minuuttia ennen muskarin alkua.

Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston Joulumuskarit perutaan osana koronarajoitustoimia. Tule vaihtoehtoisesti seuraamaan Seikkailupuiston Joulutarinaa ja valmistautumaan jouluun yhdessä metsän väen sekä muiden lystikkäiden hahmojen kanssa!

________________________________________________________________________

Joulumuskarit keskiviikkoisin 18.11.–16.12. Kolme eri-ikäisille suunnattua ryhmää:

  • klo 9.30 vauvat 0–12 kk
  • klo 10.30. taaperot 1–2,5 v
  • klo 11.30 naperot 2,5–6 v

Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston Joulumuskareissa virittäydytään joulutunnelmaan lasten ja aikuisten yhteisellä toimintahetkellä. Muskareissa tutustutaan monipuolisesti musiikin maailmaan: lauletaan, leikitään, kuunnellaan musiikkia ja pidetään hauskaa. Kussakin ryhmässä keskitytään tietyn ikäisille suunnattuun toimintaan: vauvaryhmät ovat rauhallisimpia ja taapero- sekä naperoryhmissä touhutaan enemmän. Kaikki saman perheen lapset ovat kuitenkin halutessaan tervetulleita samaan ryhmään.

Ilmoittautuminen joulukauden muskareihin

Ilmoittautumiset joulukuun muskareihin ovat suljettu.

Joulumuskarin tiedot

Hinta: 3 € / lapsi. Aikuinen maksutta. 
Ohjaus: Aino Lehtovaara, muusikko ja Veera Alaverronen, teatteri-ilmaisun ohjaaja
Paikka: Timantti
Kesto: 30 min.

Ohjeita turvalliseen muskarihetkeen

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille tärkeää. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Joulumuskarin kesto on n. 30 min. Näin vältämme aulatilan ruuhkautumisen ja pystymme huolehtimaan turvaväleistä myös siirtymätilanteissa. Lisäksi tilat ja välineet puhdistetaan ryhmien välissä. Mahdollisuutta oleiluun aula- / wc-tiloissa ei valitettavasti ole.