Talous- ja velkaneuvonta

Yhteystiedot

Varsinais-Suomen oikeusaputoimisto
Talous- ja velkaneuvonta
puh. 029 566 0430
varsinais-suomi.velkaneuvonta(at)oikeus.fi

 

Talous- ja velkaneuvonnan järjestäminen siirtyi vuoden 2019 alussa aluehallintovirastoilta sekä kunnilta oikeusapu- ja edunvalvontapiirien tehtäväksi. Turkulaisia lähimpänä palvelee Varsinais-Suomen oikeusaputoimisto.

Uudistuksella haluttiin yhdenmukaistaa kansalaisten saamia talous- ja velkaneuvonnan palveluja. Lisäksi uudistuksella pyritään ehkäisemään velkaantuneiden ihmisten syrjäytymistä, kun talous- ja velkaneuvonnan palveluja tarjotaan oikeusaputoimistoissa, joista myös oikeudelliset palvelut on tarvittaessa helposti saatavavilla.

Talousneuvola

Jos oma taloustilanteesi tai raha-asioiden hoitaminen mietityttävät, saat apua ja neuvoja Talousneuvolasta. Talousneuvolassa voit keskustella pienistä tai suurista talousasioista asiantuntijoiden kanssa ilman ajanvarausta. Palvelua saat halutessasi nimettömänä, ja asiointi onnistuu ilman henkilötietoja.

Talousneuvola aloitti toimintansa 4.3.2021 ja vallitsevan epidemiatilanteen takia palvelua saa puhelimitse. Puhelinpalvelu on auki torstaisin kello 12–15, paitsi kesätauon aikana. Turun talousneuvola jää kesätauolle 1.6. alkaen ja toiminta jatkuu syyskuussa.

Talousneuvolan asiantuntijoina toimivat talous- ja velkaneuvoja, asumisneuvoja, ulosottoviranomainen, Kelan virkailija sekä diakoniatyöntekijät.

Kuullaan Talousneuvolassa!

Talousneuvola

  • p. 050 590 2448
  • soittoaika torstaisin klo 12–15
  • kesätauolla 1.6. alkaen - toiminta jatkuu syyskuussa

Ota rohkeasti yhteyttä!

Asiasanat: