Mutta mitä tehdä lomalla?

Bingotaan yhdessä!

Isäni serkku, lapsuuden sankarini sanoi joskus mökillä: Onnellisimmat ihmiset ei ole niitä, joilla on paljon, vaan niitä, jotka huomaavat pienet tärkeät asiat elämässä. Olin varhaisteini, mutta muistan sanat vieläkin.

Tänä kesänä monen kesäsuunnitelmat muuttuivat. Matkat peruuntuivat, monet asiat ovat toisin. Budjettikin on mennyt uusiksi. Nyt onkin sopiva hetki oikeasti pysähtyä, nähdä ja tuntea ne pienet asiat ympärillä, veden iholla ja kesän äänet.

Bingotaan yhdessä!

Turun kulttuurin kesäbingo on tarkoitettu kaikille, siinä on vinkkejä helppoihin kesäpuuhiin. Lapsiperheille ja lapsenmielisille on oma lipukkeensa. Bingota voi yksin ja yhdessä, läsnä ja etänä. Ja jos kuponki tulee täyteen ennen kuin kesä loppuu, voit keksiä itse oman bingon ja haastaa kaverit mukaan.

Bingolaput voit tulostaa blogista, kirjaston instagramista tai noutaa kirjastosta. Kesäbingo on leppoisa; voit tehdä asiat missä järjestyksessä tahansa ja valita vain mieluisat. Tässä bingossa voittavat kaikki, mutta palauttamalla bingolappusi pääkirjaston aulan laatikkoon 17.8. jälkeen osallistut arvontaan. Syyskuussa arvomme palkintoja kulttuurin pariin.

Jaa bingotunnelmia ja haasta somekaverit mukaan. #turkukultturinbingo #turku

Iloista kesämieltä!

Tarja Rajala

Tietoa kirjoittajasta

Tarja
Rajala
projektisuunnittelija
Kirjastopalvelut, vapaa-aikatoimiala
Kirjoittaja on Turun kaupunginkirjaston projektisuunnittelija Lukemattomat mahdollisuudet -hankkeessa, joka kehittää kirjastoille työkaluja tukemaan nuorten aikuisten lukutaitoa.
Asiasanat: