Tulevaisuuden ruokamaailma - päättynyt
Pähkinänkuoressa
- Aika: 9/2016-12/2017
- Järjestäjä Turussa: Turun yliopisto
- Koko budjetti: 286,791€
- Päävastuu: Turun yliopisto
Tulevaisuuden Ruokamaailma on ravintolasta ja myymälästä muodostuva tutkimus- ja kehitysalusta, jossa on mahdollisuus testata ja kehittää uusia tuotteita, palveluita, konsepteja, teknologioita ja ratkaisuja. Tulevaisuuden ruokamaailma synnyttää uusia kilpailukykyisiä tuotteita ja palveluita, joita ideoidaan sekä testataan todellisissa valintatilanteissa. Se mahdollistaa esimerkiksi koemarkkinoinnin ja tuotekehityksen yhdessä kuluttajien kanssa.
Lisätietoja
- www.citybusiness.fi/alustat/tulevaisuuden-ruokamaailma
- Koordinaattori: Turun yliopisto, Mari Norrdal, Kehityspäällikkö, mari.norrdal@utu.fi, p. 040 550 2471
Asiasanat: